DOLAR 18,6657 0.02%
EURO 19,3677 0.31%
ALTIN 1.045,260,30
BITCOIN 3032550,70%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

06:26

İMSAK'A KALAN SÜRE

Facebook Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Facebook Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

ABONE OL
13 Eylül 2021 18:43
Facebook Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Facebook hesap silme işlemi Facebook hesaplarını artık kullanmayacak olanların ve hesaplarını kapatmak isteyen kişilerin yaptıkları işlemlerin başında gelmektedir. Facebook hesaplarını kapatmak isteyen bu işlemin nasıl yapılacağını merak etmektedir. Bunun yanında oldukça basit ve kolay bir şekilde Facebook hesabı kapatmak mümkün olmaktadır.

Facebook Hesap Silme

Facebook hesap silme işlemi kalıcı olarak gerçekleştirildiğinde bazı durumların geri dönüşü olmamaktadır.

  • Facebook hesabı silindiğinde hesap yeniden aktif hale getirilemeyecektir.
  • Facebook’a yüklenen fotoğraf, video gibi gönderiler kalıcı olarak silindiğinden bu gönderileri geri getirmek mümkün olmamaktadır.
  • Facebook hesabının silinmesi ile Facebook Messenger kullanılamayacaktır.
  • Facebook girişi ile kullanılan bazı uygulamaları kullanmak mümkün olmayacaktır.
  • Facebook ile diğer kişilere gönderilen mesajların kopyaları o kişilerin Facebook hesaplarında görünmeye devam edecektir. Bunun yanında hesabın kapatılması ile tekrar mesajlaşma yapılamayacaktır.

Facebook Hesabı Nasıl Silinir?

Facebook hesaplarını kalıcı olarak silmek isteyenler Facebook hesap silme için;

  • İlk olarak Facebook hesaplarına giriş yapmaları gerekmektedir.
  • Facebook ana profil sayfası üzerinde sağ üstte yer alan simgeye tıklanarak Ayarlar ve Gizlilik seçeneğinin tıklaması ve ardından Ayarlar seçeneğinin seçilmesi gerekmektedir.
  • Sol kısımda yer alan Facebook Bilgilerin seçeneğinin seçilmesi ile Dondurma ve Silme seçeneği tıklanmalıdır.
  • Hesabı Sil seçeneği tıklanmalı ve ardından Hesabı Silme İşlemine Devam Et seçeneği seçilmelidir.
  • Hesabı Sil seçeneği tıklanması ile Facebook şifresinin tekrar girilmesi ve Devam’a tıklanması gerekmektedir.

Facebook Hesap Silme İşlemi Geri Alınabilir Mi?

Facebook hesabını silmek isteyenler hesap silme ile ilgili tüm işlemleri yapmalarının ardından hesaplarına tekrar geri dönmek isteyebilirler. Hesap silme işleminin ardından 30 gün geçmemesi durumunda hesaba tekrar ulaşmak mümkün olmaktadır.

Hesap silme işleminin yapılmasının ardından 30 gün içerisinde giriş yapılmaması halinde hesap tamamen silinecek olup, hesap içerisinde yer alan fotoğraf, video gibi gönderiler tamamen silinecektir.

Hesap silme işlemini iptal etmek isteyenler;

  • Facebook hesap silme işleminin ardından 30 gün içerisinde hesaba giriş yapmaları gerekmektedir.
  • Facebook hesabına giriş yapılmasının ardından Silme İşlemini İptal Et seçeneği ile hesap silme işlemi iptal edilebilecektir.

Facebook hesaplarını tamamen silmek yerine belli bir süreliğine hesabını dondurmak isteyenlerin de yapacağı işlem oldukça basit olmaktadır.

Facebook Hesap Dondurma

Facebook hesaplarını dondurmak isteyenler bu işlemi kolay bir şekilde gerçekleştirebileceklerdir. Bu işlemle birlikte hesaba ulaşmak istendiğinde hesaba erişim sağlanabilmektedir.

  • Facebook ana profil üzerinden sağ üst köşede yer alan simge seçilmelidir.
  • Ayarlar ve Gizlilik seçeneği ve ardından Ayarlar seçeneği seçilmelidir.
  • Sol kısımda yer alan Facebook Bilgilerin seçeneği seçilmeli ve ardından Dondurma ve Silme seçeneği tıklanmalıdır.
  • Hesabı Dondur seçeneği seçilmeli ve Hesabı Dondurma İşlemine Devam Et seçeneği ile birlikte gerekli talimatların yerine getirilmesi halinde Facebook Hesap Dondurma işlemi başarılı bir şekilde yapılabilecektir.

Facebook hesabının geçici olarak dondurulması ile Facebook hesap silme işlemine gerek kalmadan kolay bir şekilde hesabı dondurmak mümkün olabilecektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP